MARDİN / MİDYAT - Ovabaşı İlkokulu

Ovabaşı İlkokulu

Ovabaşı İlkokulu Midyat/Mardin
Vizyon
Ovabaşı İlkokulu olarak her zaman görev bilinciyle hareket eden yönetici ve öğretmenlerimizle; ülkemize hizmet bilincine sahip sorumluluklarını bilen öğrenci ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak; * Eğitim bölgesinde velilerin ve öğrencilerin tercih ettiği , * Ülkemize katılımcı, duyarlı, ülkesini seven, koruyan, sahip çıkan gençler yetiştiren, * Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından söz ettiren, * Toplam kalite normlarına göre en iyi eğitimi vererek ülkemizin en iyi ortaokul kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren bir eğitim-öğretim kuruluşu haline getirmektir.
Misyon
Atatürk´ün gençlere teslim etmiş olduğu demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, yurttaşlık ve insanlık bilinci gelişmiş, milli değerlerine bağlı, çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu temelden hareketle biz eğitimciler öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili, yeteneklerinin farkında olan ve özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onları 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma sahip bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Ders Başlama : 08:30 Ders Bitiş : 14.10
Soba
Ulaşım
Okulun servisi olmayıp öğretmenler kendi araçları ile geliş gidiş yapmaktadırlar. Ayrıca köy ana yola 2 km mesafede olup anayoldan yarım saatte bir ilçe merkezine dolmuş geçmektedir.
Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla gelmektedir
Ovabaşı Sokak Şenköy Mahallesi Midyat/ MARDİN
Ovabaşı İlkokulu Midyat´ a 20 km, Mardin´ e 45 km uzaklıktadır.